Despre noi

Despre noi

Edil Colore este o companie care activeaza pe piata din România din anul 2004, în sectorul finisajelor profesionale pentru constructii. Societatea noastra are ca obiectiv principal comercializarea vopselelor profesionale produse de Colorificio San Marco Spa cu sediul în Venezia.
Incepând cu anul 2016 firma noastra isi diversifica gama de produse si lanseaza noi concepte coloristice, dar si sectiuni dedicate ansamblelor de interior/exterior precum sectiunea de parchet, sau tigla. Alaturi de acestea se regasesc sectiunile de tapet si profile decorative Cluj care innobileaza vopselele Edil Colore si gama San Marco atunci cand proiectul vizeaza realizarea unui ansamblu complet nu doar coloristic.
In privinta paletei cromatice am ales sa concepem un paletar propriu de culori in care am introdus un element indraznet: feeling-ul, mai mult decat elementele clare ale unui sistem matematic. Iar rezultatele si feedback-ul din partea clientilor ne-au confirmat succesul unei culori rezultate din emotie bazata pe stiinta.
In gama noastra de produse se remarca cele dedicate restaurarii, produse cu totul speciale menite sa readuca la viata cladiri vechi, istorice, cladiri declarate si catalogate în patrimonial national.
Pentru aceste produse avem echipe special de mesteri - instruiti sa lucreze cu materiale dedicate restaurarii - si colaborari directe cu partenerii nostri din Italia.
Compania noastra detine un portofoliu complex de lucrari de mici sau mari dimensiuni care au acelasi numitor comun: calitatea superioara a produselor si atentia la detaliu. Produsele Edil Colore respecta cele mai inalte standard de calitate, inclusiv cele de mediu. 
De la un proiect individual la unul public, sau privat suntem preocupati de asamblarea perfecta a tuturor elementelor care se regasesc sub brandul Edil Colore.
De aceea colaboram cu numerosi specialisti in design industrial, design de interior, cu ingineri constructori, arhitecti si parteneri care coordoneaza echipe specializate de meseriasi, constant instruiti in privinta materialelor si a noutatilor de pe piata de constructii si din industria vopselelor.

Suntem creatori de frumusete si fauritori de arta, de la primul punct de culoare...
  
Produsele noastre se adrezeaza clientilor mediu - premium care isi doresc calitate durabila, respect fata de mediul inconjurator, expresivitate, inovatie si un plus de confort vizual, completat de trairea constanta a unui sentiment regal pe care il pot experimenta si trai zi de zi.